Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: Orgaandonatie en euthanasie

30 april 2023 @ 13:30

Na de drukbezochte lezing van 26 maart hebben we weer een volgende lezing gepland van Gezond-Verstand. Een lezing met een heel andere strekking, die wordt verzorgd door iemand uit onze eigen groep, die zich al jaren verdiept in de onderwerpen Orgaandonatie en Euthanasie. 

Graag geven we Tine (Westra) de gelegenheid om naar voren te brengen wat haar aan het hart ligt m.b.t. deze onderwerpen. Het is volgens haar van groot belang dat ieder hiervan op de hoogte is!

 

Tine is begonnen als pedicure en heeft daarna diverse opleidingen gevolgd.

Ze is o.a. natuurgeneeskundig therapeut en geeft energiebehandelingen door omhelzing of handoplegging. Hierbij geeft ze energie vanuit een hogere dimensie door. Ze gebruikt meerdere therapieën en door goed te luisteren en in te voelen laat ze zien hoe je soms anders naar de dingen in je leven mag kijken.

 

Orgaandonatie en Euthanasie zijn beiden beladen maar zeer belangrijke onderwerpen. We willen er liever niet te veel bij stil staan en willen natuurlijk een goede keuze maken. Helaas wordt bij de promotie en voorlichting voor orgaandonatie en ook euthanasie niet alles verteld maar waar u uiteraard wel recht op heeft om te weten om een voor u verantwoorde keuze te maken.

Tine heeft wat betreft orgaandonatie veel onderzoek gedaan en was geschokt door wat zij ontdekte. Dit wil zij graag delen omdat men daar recht op heeft en men een juiste keuze voor uzelf kan maken. Een keuze waarin eenieder vrij is!

 

Wat haar verder opvalt is dat er tegenwoordig veel over euthanasie wordt gesproken.

Het schrikbeeld van geestelijk en/of lichamelijk lijden doen velen beslissen, dat als men in een bepaalde situatie komt, men zelfbeschikkingsrecht heeft en men wil dat een ander een einde aan het leven maakt. Is dat wel zo verstandig? Zijn er andere wegen om het leed te verzachten of te aanvaarden? 

Zij wil niet aangeven welke beslissingen u moet nemen, maar wil u graag mogelijkheden schetsen, zowel voor degene die het betreft als voor de naasten.

 

Tine gaat het wat deze onderwerpen betreft ook hebben over wat het betekent op zielsniveau. Dit omdat het leven niet stopt bij de aardse dood van het lichaam, maar het bewustzijn altijd doorgaat.

 

We leven in een bijzonder en ook zeer belangrijke tijdperk op aarde. Laten we bewust zijn en keuzes maken waarin we ons kunnen vinden vrij van angsten maar in vertrouwen. Elkaar respecteren daarin en er samen een harmonieuze middag van maken.

Voor vragen aan Tine mag u mailen naar: lichtoporgaandonatie@gmail.com Of bellen: 0226-353385.

 

Datum lezing: zondagmiddag 30 apr

Plaats: Krachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum.

Tijd: Inloop 13.00 uur, start 13.30 uur. 

Kosten: € 12,- Graag contant en gepast betalen.

Parkeren: Er zijn enkele parkeerplekken op het terrein, een gedeelte achter het pand. Parkeren kan ook op de parkeervakken langs de weg of bij het stationnetje van de stoomtrein op de Spoorstraat. Daarvandaan is het 3 minuutjes lopen. Tevens is er een bushalte op enkele meters van het terrein, bus nr 133, bushalte Oosteinderweg.

Aanmelden via onderstaande link. De aanmelding is niet vrijblijvend, wij rekenen dan op uw komst!

 

https://forms.gle/MH4hc2KZwbtVB15v7

 

Hopelijk tot ziens,

Harte-groet, 

Ria van der Gragt, tel. 06 135 18793

Marry Hoogenboom, tel. 06 300 79994

Gegevens

Datum:
30 april 2023
Tijd:
13:30