Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie ‘Dansen als een edelman’

16 april 2023 @ 14:00 - 16:00

Ontdek de verborgen boodschap van logo’s, symbolen en andere (beeld)taal!

Op basis van zijn boek ‘Dansen als een edelman’ geeft Ronald Bos een inspirerende presentatie, waarin bekende symbolen in een decor van alledaagse gebeurtenissen een verrassende betekenis krijgen. Welke taal spreken niet alleen vormen en kleuren, maar ook de hoofdrolspelers uit de heilige boeken, mythologie, sprookjes en volksverhalen?

Ronald gaat ver terug naar de oorsprong en betekenis hiervan, die ons – verpakt in logo’s en symbolen – dagelijks onder ogen komt. Met één simpele tekening kan hij veel verschillende verhalen vertellen, waar iedereen zich in herkent. Niet alleen omdat het universeel is, maar omdat Ronald het je gaat uitleggen op een manier die je nooit meer vergeet. Storytelling maximum level.

Door oude beschavingen, vreemde talen en occulte kennis werd Ronald altijd aangetrokken. Denk hierbij aan onderwerpen als astronomie, astrologie, filosofie, natuurkunde, geometrie, theologie, fysiologie, archeologie, mythologie, numerologie, etymologie, kabbala, biologie en alchemie. Tijdens zijn opleiding tot grafisch vormgever verdiepte hij zich in logo design, waardoor hij met zijn kennis verbanden ging zien die voor anderen verborgen blijven. Zijn doel is zoveel mogelijk mensen laten inzien dat er achter ogenschijnlijk bekende symbolen en (denk)beelden tijdloze wetenschap schuilgaat.

Als je zin hebt om bij deze boeiende presentatie aanwezig te zijn, kun je kiezen uit twee opties:

  • optie A: deelname bedraagt € 25,- (inclusief koffie/thee en iets lekkers), zonder boek als naslagwerk;
  • optie B: deelname bedraagt € 55,- (inclusief koffie/thee en iets lekkers), en je ontvangt na afloop van de presentatie de derde herziene druk van ‘Dansen als een edelman’ (t.w.v. € 49,95).

 

Meld je snel aan, zodat ook jij de verborgen boodschappen in logo’s, symbolen en andere (beeld)taal gaat herkennen!

 

De presentatie is van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Inloop is mogelijk vanaf 13.30 uur.

Adres: Oosteinderweg 24 in Wognum.

Er zijn enkele parkeerplekken op het terrein. Parkeren kan ook langs de weg of bij het stationnetje van de stoomtrein op de Spoorstraat. Daarvandaan is het 3 minuutjes lopen. Tevens is er een bushalte op enkele meters van het terrein, bus nr 133, bushalte Oosteinderweg.

Aanmelden kan hier

 


			

Gegevens

Datum:
16 april 2023
Tijd:
14:00 - 16:00