Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Stef Freriks

3 mei 2023 @ 19:30 - 22:00

OVER DE NIEUWE TIJD, ENERGETISCHE LANDBOUW EN DNA VERANDERINGEN.

​​​​​​​Stef zal het op een toegankelijke manier hebben, over de veranderingen in de Nieuwe Tijd, die ons naar een heel ander bewustzijnsniveau brengen. De nieuwe tijd roept vragen op en door inzicht te krijgen in de huidige tijd kan je met meer vertrouwen naar de toekomst kijken. Wat gebeurt er met de energie? De trillingsfrequentie van de aarde heeft invloed op vrijwel alles, ook op onze eigen energie. Door middel van inzichten die hij heeft doorgekregen (onder andere door channelling), zal hij eenvoudige uitleg geven over de veranderingen die ons te wachten staan. Verder:  Steeds meer landbouwers gaan energetisch werken, en je kan zelf ook vragen stellen en onderwerpen inbrengen.

 

In Krachtstek: Oosteinderweg 24, 1687 AC Wognum

19:30 – 22:00 (met uitloop naar 22:30 uur)
Inloop vanaf 19:00
Entree is inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst.

 

BETALING

We geven er de voorkeur aan dat je je deelname vooraf online betaalt via onze webshop, dan hebben we ook geen oponthoud bij de entree. Maar wil je contant betalen, dan kan je bij de webshop-kassa kiezen voor ‘Contant betalen’*.

Aanmelden/Tickets: https://www.steffreriks.nl/lezingen/

 

BEREIKBAARHEID

Er zijn enkele parkeerplekken op het terrein, een gedeelte achter het pand. Parkeren kan ook op de parkeervakken langs de weg of bij het stationnetje van de stoomtrein op de Spoorstraat. Daarvandaan is het 3 minuutjes lopen. Tevens is er een bushalte op enkele meters van het terrein, bus nr 133, bushalte Oosteinderweg.

 

* Bij een reservering die je contant wilt betalen, houden we je plek bezet, en rekenen we op je aanwezigheid.

 

Gegevens

Datum:
3 mei 2023
Tijd:
19:30 - 22:00