Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Inspiratie workshop: De wereld in een steeds hogere versnelling

26 november 2023 @ 14:00 - 17:00

Na een succesvolle reeks lezingen die heel bijzonder waren en vooral enorm hartverwarmend om dit samen te doen voel ik dat het roer om dient te gaan. 

Daarom ga ik in oktober weer iets nieuws organiseren. Dit is dus geen inspiratielezing maar een inspiratieworkshop om zo eenieder te prikkelen.

Er volgen 2 inspiratieworkshops van 14:00 tot 17:00

 • Zaterdag 7 oktober bij Zentire in Meterik (Limburg)
 • Zondag 26 november bij Krachtstek in Wognum (Noord Holland)

Op deze plaatsen was de energie enorm prettig en stroomde het enorm. Het doel van de inspiratieworkshop is namelijk het verkrijgen van nog meer inzichten en daarvoor dienen we de energie en ons bewustzijn “op te tillen”. En ja dat is mogelijk want ik heb het vorige keer meerdere malen mogen ervaren.

Ik waardeer het als je de data van deze inspiratieworkshops met andere mensen wilt delen. Het zal voor de mensen vooral een unieke ervaring meegeven omdat we met de energie gaan werken. Onderstaand citaat vat het goed samen.

“Tijdens de inspiratieworkshop gaan we samen de poorten van bewustzijn zover open zetten waaruit nieuwe inzichten komen die we niet eens in duizend boeken kunnen ervaren.”

Dan is ook duidelijk waarom er maar 2 worden gehouden en deze locaties zijn hier zeer geschikt voor omdat de energie klopt.

Inspiratieworkshop met als titel: De wereld in een steeds hogere versnelling
De wereld gaat steeds vlugger en het is net een wiel die steeds sneller gaat draaien. Als je dus niet in jouw eigen centrum (kracht) blijft word je in het leven enorm rond geslingerd.

Dat is mijn inziens ook de reden dat eenieder oververmoeid is van alle nieuws en gebeurtenissen. Maar waar draait het nu werkelijk om? Waar krijg jij nu werkelijk energie van? Wil je dat eens gaan voelen en ervaren op een andere manier?

Tijdens deze inspiratieworkshop zal eenieder op een zeer leuke manier worden uitgedaagd. Heel eerlijk…. Ik ga mezelf ook enorm uitdagen, want als ik mezelf uitdaag dan geldt dat ook zo voor de ander. Als ik heel comfortabel zit, dan zal de ander ook heel comfortabel zitten. Echter door jezelf uit te dagen kom je tot groei en de mooiste inzichten.

Durf jij mee op deze reis te gaan? Durf jij net als de merel het nest te verlaten en jouw innerlijke roep verder te volgen?

Waar gaat de inspiratieworkshop over?
Deze inspiratieworkshop gaat over jou en is een schitterende uitdaging! Naast een uitdaging ook een uitnodiging. Door jezelf buiten je comfortzone te plaatsen komt er groei en die groei zal deze middag komen. De vraag is: Durf jij het onbekende te omarmen? In de buitenwereld vinden we het lastig om met het onbekende om te gaan. Maar wat als je het onbekende in jezelf steeds beter leert kennen, zul je dan het onbekende in de buitenwereld leren herkennen? Het is toch zo binnen zo buiten? Waarom lopen we dan toch zo vaak weg voor onze binnenkant?  Waar zit nu de werkelijke groei? Waar zit de werkelijke potentie tot verandering? Waar zit dus de oplossing tot de problematiek?

Hiermee geef ik de essentie aan waarom ik voel dat deze workshop er dient te komen. Angst voor de lezing heb ik niet, wel een enorme positieve spanning en gevoelens van:
“Dit gaat heel bijzonder worden!”
“Welke inzichten zullen er naar boven komen?”
“In hoeverre durven we samen ons bewustzijn te laten groeien, zodat de poorten nog verder open gaan staan?”

Bewustzijn heeft ook veel te maken met kwetsbaarheid. In hoeverre durven wij kwetsbaar en eerlijk te zijn en daardoor ontstaat er een hele mooie voedingsbodem voor nieuwe inzichten. Lees anders ook deze blog: De poort tot meer informatie opent zich als… 

Het is dus een interactieve inspiratieworkshop, waarbij al jouw zintuigen zullen worden geprikkeld. Het gaat tenslotte om jou. Buiten het nest is waar de echte magie en groei gebeurt, dat geldt voor jou en ook voor mij. De vraag is: “Durf jij buiten jouw eigen nest te kijken?”

Locaties

Van 14:00 tot 17:00 en inloop is vanaf 13:30
Prijs € 20,- en is incl. consumptie en iets lekkers tijdens de pauze.

Als je verder naar beneden gaat, dan kun je je aanmelden voor deze workshop.

 • Introductie
 • Wereld in een steeds hogere versnelling
 • Interactieve sessie (dit zal heel bijzonder zijn maar dat ga ik niet verklappen!)
  Karma, eonen, waar heb jij invloed op (zeer eenvoudig en praktisch)
  Hoe kun je jouw bewustzijn dus verhogen?
 • Maya’s en Swastika (wat zie je hierin) en hoe kun jij jouw toekomst zien aan de hand van seizoenen.
 • Het onbekende is ook niet alles willen weten dus er komen nog mooie verassingen aan (Laat jezelf dus verwonderen net als vroeger tijdens Sinterklaasavond..).

Aanmelden kan via deze link: https://zelfwerkzaamheid.com/lezingen/

Gegevens

Datum:
26 november 2023
Tijd:
14:00 - 17:00