Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ancient Mysteries & Energies in Wognum

29 november 2023 @ 19:30 - 22:30

Mijn naam is Ard. Ik ben onder andere actief als onderzoeker, auteur en spreker. Eén van mijn passies is de oude geschiedenis met haar piramides, sfinx’s, hunebedden, menhirs, tempels en andere zeer oude mysterieuze megalithische bouwwerken.
Een aantal jaren geleden kwam ik achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide en dat piramides over de hele wereld zijn te vinden.
Ik was totaal onderste boven van deze feiten.
Jij hebt toch ook, net zoals ik, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar. Vreemd dat kinderen dit vandaag de dag nog steeds leren.
Mijn wereld ging helemaal op z’n kop toen ik in 2017 voor het eerst de Bosnische piramides bezocht. Mind blowing, piramides in Bosnië of all places?
Maar na mijn bezoek aan Ancient Sardinië (Het Italiaanse eiland) wist ik dat ik lezingen moest gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.
De lezing is niet alleen om beelden en verhalen te delen, het is ook ter inspiratie om de oude mysteries zelf te bezoeken omdat de aanwezigheid van hoge en oeroude energieën op die plekken zo intens is en dat kan je alleen maar zelf ter plaatse ervaren.  Zo is de energie in het tunnelsysteem onder de vallei van de Bosnische piramides diep-rakend. Ook op Ancient Sardinië is de energie heel bijzonder. Ik deel graag mijn persoonlijke ervaring tijdens de lezing.  
Op 29 november geef  ik een lezing over Ancient Mysteries & Energies in Wognum.
Ik neem je mee op virtuele reis over de Aarde en deel met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante van mysterieuze bouwwerken, maar vooral onthul ik een aantal  ongelofelijke geheimen van bijv. de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de Giant tombs op Ancient Sardinië, en stenen formaties/cirkels in Engeland, Schotland en Frankrijk. Maar laten we niet onze eigen Nederlandse Hunebedden vergeten. De oudste monumenten van Nederland zijn de Hunebedden, dat verhaal wil je ook niet missen.
En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heb ik nog een mind blowing uitsmijter voor je uit Roemenië, waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat en die staat daar als wachter voor de meest ongelofelijke plek die ooit op Aarde gevonden is.
Want to know? Meld je dan aan voor de lezing.
Tot 29 november
Met gezonde groet,
Ard Pisa
Zelfstandig ondernemer bij ArdPisa Consultancy en Inspiration4YOU
Initiatiefnemer van het Ministerie voor Zelfzorg
 
Datum:            Woensdag 29 November.
Entree:            € 15,-   Koffie en thee inbegrepen. Betaling contant en graag gepast.
Aanvangstijd:  Inloop 19.00 uur- 19.25 uur, start presentatie 19.30 uur.
Lokatie:           De Krachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum. Er zijn enkele parkeerplekken op het terrein, naast en achter het pand. Parkeren kan ook op de parkeervakken langs de weg of bij het stationnetje van de stoomtrein op de Spoorstraat. Daarvandaan is het 5 minuten lopen. Tevens is er een bushalte op enkele meters van de Krachtstek, busnr. 133, bushalte Oosteinderweg.
Aanmelden:     Via onderstaande link. Als het goed is, krijgt u daarna een bevestigingsmail. Gebeurt dit niet, dan kunt u mailen met de vraag of u op de lijst staat. Aanmelding is niet vrijblijvend. Wij maken kosten en spreken een bedrag af, met degene die de lezing geeft. Als u zonder afbericht (uiterlijk 24 uur van te voren), niet aanwezig bent, dan brengen wij het entreebedrag als kosten in rekening.
Aanmeld-link:                https://forms.gle/fTZ2yhziAWDsq7Lm8

 
 

Graag tot dan,
Hartelijke groet
Ria van der Gragt (tel. 06 13518793) en
Marry Mol (tel. 06 30079994).

 
 

Gegevens

Datum:
29 november 2023
Tijd:
19:30 - 22:30