Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Stef Freriks – De samenwerking van de nieuwe energievormen

8 september 2023 @ 19:30 - 22:00

Bij een interactieve lezing van Stef bijwonen gebeurt er vrijwel altijd iets door de groepsdynamiek, dat maakt het deelnemen ondermeer een persoonlijke ervaring. Je kunt bovendien zelf vragen stellen.
Meer weten over Stef? Kijk op de webpagina Over‘.

 

DE SAMENWERKING VAN DE NIEUWE ENERGIEVORMEN

​​​​​​​Stef zal het op een toegankelijke manier hebben, over de veranderingen die nieuwe energievormen in de Nieuwe Tijd steeds meer merkbaar worden en die ons naar een heel ander bewustzijnsniveau brengen. De nieuwe tijd roept vragen op en door inzicht te krijgen in de huidige tijd kan je met meer vertrouwen naar de toekomst kijken.  De nieuwe energievormen werken samen om ons te helpen in de nieuwe tijd. Hoe gaat dat nou eigenlijk?. Dat in één sessie mensen worden behandeld, maar ook herstellen, zal Stef tijdens de lezing uitleggen en hoe dat mogelijk is.
Verder: de voedselketen ten opzichte van de landbouw en hoe energetische landbouw daar invloed op heeft. Aardstralen en de onderlinge samenwerking en het onderwerp Leylijnen wordt ook besproken.

 

Locatie: In Krachtstek: Oosteinderweg 24, 1687 AC Wognum

19:30 – 22:00 (met uitloop naar 22:30 uur)
Inloop vanaf 19:00
Entree is inclusief een kopje koffie of thee.

 

 

AANMELDEN

Je kan je aanmelden via deze link.

 

BETALING

We geven er de voorkeur aan dat je je deelname vooraf online betaalt via onze webshop, dan hebben we ook geen oponthoud bij de entree. Maar wil je contant betalen, dan kan je bij de webshop-kassa kiezen voor ‘Contant betalen’*.

 

ÉÉN EURO TICKET

We willen graag mensen met een kleine portemonnaie, die geen volledig ticket voor de lezing kunnen kopen, een 1 euro ticket aanbieden zodat ze er tòch bij kunnen zijn. We ontvangen hiervoor graag een e-mail verzoek op shop@steffreriks.nl. We hebben ongeveer 5 één-euro-tickets beschikbaar.

 

BEREIKBAARHEID

Er zijn enkele parkeerplekken op het terrein, een gedeelte achter het pand. Parkeren kan ook op de parkeervakken langs de weg of bij het stationnetje van de stoomtrein op de Spoorstraat. Daarvandaan is het 3 minuutjes lopen. Tevens is er een bushalte op enkele meters van het terrein, bus nr 133, bushalte Oosteinderweg.

 

* Bij een reservering die je contant wilt betalen, houden we je plek bezet, en rekenen we op je aanwezigheid.
 

Gegevens

Datum:
8 september 2023
Tijd:
19:30 - 22:00