Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing “Baas over eigen Gezondheid” – VOL

6 september 2023 @ 19:30

De lezing wordt gegeven door Bauke de Jong.

Bauke heeft milieuwetenschappen (specialisaties drinkwaterkwaliteit en toxicologie) en rechten (milieurecht) gestudeerd en heeft 17 jaren lang een drinkwaterbedrijf gehad.

Vanaf 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in voeding, ontgifting en gezondheid en werkte hij in Duitsland, waarbij mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten weer herstelden.

Ook mensen met kanker die uitbehandeld waren, werden vaak succesvol behandeld. Dit kan met name doordat wereldwijd een aantal vooraanstaande wetenschappers wordt gevolgd die de toegepaste wetenschap ver vooruit zijn. Men begeeft zich echter wel op een gebied waarbij de grens van het toelaatbare wordt opgezocht. Wetenschappers die worden gevolgd zijn:

Gregg Braden, Bruce Lipton, Eckhart Tolle, Anthony William, Sue Morter, Joe Dispenza, Christiane Northrup, Dawson Church, Kurt Tepperwein, Dr. Probst, Dr. Hamer, Markus Rothkranz, Andreas Kalcker, etc. De meesten komen uit Amerika en Duitsland, maar ook vanuit Rusland sijpelt veel nuttige informatie door. Daar zijn ze met name ver op het gebied van frequenties en bioresonantie.

 

In onderstaand stukje geeft Bauke aan waar de lezing over gaat en hoe de avond wordt ingevuld:

“In de lezing “Baas over eigen Gezondheid” staat centraal: Ontgifting (waarom en hoe), Zelfbescherming (tegen spikes, Graphene Oxide, shedding), Parasieten/verzuring, Lichaamsenergie en – het belangrijkste – wat kunnen we voor onszelf en mensen uit onze omgeving doen. CDS, waterstofperoxide, zeoliet, Boor (Borax), magnesium/magnesiumolie, jodium, DMSO/MSM en natriumbicarbonaat komen aan de orde, zo ook voeding. Tot slot vertel ik nog wat over drinkwaterkwaliteit. Ik laat iedereen zien hoe men CDS, Boorstamvloeistof en magnesiumolie zelf kan maken. Er is veel ruimte voor vragen, want de presentatie is in ongeveer anderhalf uur klaar. De ervaring leert dat, met alle vragen, het meestal 3 uur duurt. Ik breng alles voor iedereen mee, zoals starterskits en hulpstoffen, dan kan je eventueel direct zelf aan de slag. Tijdens de pauze is er een verkoopmoment en na de lezing nogmaals. Het is handig dat een ieder voldoende contant geld mee brengt.

Je hoeft niet (direct) te beslissen, maar een nabestelling maakt het duurder. Na de lezing ontvangt iedereen uitgebreide informatie per email. “

Datum:   Woensdag 6 september.

Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur.

Locatie:  Krachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum.

Parkeren kan beperkt op het erf, ook achter het gebouw. Men kan ook parkeren op de parkeervakken langs de weg of bij de parkeerplaats van de stoomtrein. 

Kosten:   € 20,-  Graag contant en gepast betalen, pinnen is niet mogelijk. Koffie en thee is inbegrepen. 

Aanmelden via onderstaande link. Na aanmelding krijgt u een bevestigingsmail. Aanmelden is niet vrijblijvend, wij rekenen dan op uw komst! 

Bij verhindering graag afmelden via mail of telefoon.

https://forms.gle/njF8EzFSiX2EduVr5

Om voldoende tijd voor uitleg, presentatie en beantwoorden van vragen te hebben wordt de groep niet groter dan 25 personen. Bij meer aanmeldingen komt u op de reservelijst en kunnen we eventueel kijken of we deze lezing nog herhalen.     

   

Hartelijke groet,

Annemarie Schipper, Ria van der Gragt (tel. 06-13518793) en Marry Mol(06 -30079994).

Gegevens

Datum:
6 september 2023
Tijd:
19:30