Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Twee mooie workshops Krachtstek ~ Ruimte Knusje

17 juli 2022 @ 13:00 - 15:30

Regelmatig organiseren we bij Krachtstek interessante workshops van diverse aanbieders op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Op 17 juli is het weer zover! Op deze dag bieden we het volgende aan.

 

Programma:

12.30 – 13.00 Inloop

13.00 – 14.00 Workshop Authentiek en Vrij Zijn, jezelf leren helen via shiatsupunten

14.00 – 14.30 Pauze

14.30 – 15.30 Kruidengeneeskunde, samen de tuin in en dan iets van de kruiden maken

De kosten bedragen 10,= per persoon voor de gehele middag. Dit mag je bij aankomst contant of via pin voldoen. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Als je slechts bij 1 van de 2 aanwezig wilt zijn dan blijven de kosten 10,=.

Locatie: Oosteinderweg 24 in Wognum.

Opgeven kan via info@krachtstek.nl met vermelding ‘workshops 17 juli’.

 

Informatie over de inhoud.

Deel 1 ~ Workshop Authentiek en Vrij Zijn

Authentiek en Vrij zijn = Ontspanning

Spanning = Wie je denkt te moeten zijn

 

Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Ellie Knol en ben o.a. Being Authentic Coach (matrix en HSP-coach).

Ik zou jullie graag mee willen nemen in mijn ervaring naar steeds authentieker te kunnen en mogen zijn.

Vanwege mijn hooggevoeligheid ben ik geneigd om te pleasen, omdat 20% van de mensheid maar hooggevoelig is en daarom overwegend door 80% van de mensheid niet begrepen wordt.

Dit is een uitdaging. Door te pleasen pas je jezelf aan, aan de ander en ben je niet Authentiek en maak je vaak keuzes die niet goed voor je welzijn zijn. Een nee naar een ander is een ja voor jezelf !

Toen de School of Authentic Being op mijn pad kwam (2019) wist ik dat ik deze opleiding moest gaan doen. Dat voelde ik heel sterk van binnen. Ik ben tijdens dit opleidingsjaar door de meeste van mijn grote pijnpunten heen gegaan. Dat wil niet zeggen dat ik nog steeds een emotioneel mens ben, maar heb geleerd met mijn hooggevoeligheid om te gaan. Hierdoor sta ik evenwichtiger in het leven en kan ik keuzes maken die aansluiten bij mijn zielenmissie. Ik heb hiervoor veel op moeten geven maar tegelijkertijd opende dit achterlaten weer het openen van nieuwe deuren.

Mijn intentie is om hierover wat duidelijkheid te geven, wat zo’n behandeling inhoudt en we gaan onszelf leren helen door jezelf betamelijk aan te raken op shiatsupunten na een ontspanningsoefenening. Resoneert dit met jou ? en voel je dat je hier bij wilt zijn, geef je op voor deze bijzondere workshop. Je kunt ook even kijken naar mijn website www.knolcoaching.nl  Het geheim van verandering is; stop met vechten tegen wat je niet meer wilt, En richt je energie op dat wat je wel wilt.

Liefdevolle hartegroet Ellie

 

Deel 2 ~ Informatie en uitleg diverse kruiden

Mijn naam is Marja Knol. Ik wil jullie graag vertellen en laten ervaren wat kruidengeneeskunde nu precies is. We gaan deze middag met elkaar de tuin in, want de meeste geneeskruiden staan in eigen tuin. Daarna gaan we iets maken van de kruiden. Wat dat is is nog een verrassing. Mocht je interesse hebben dan kan je tijdens deze workshop ook zalf, thee en olie kopen. Graag geef ik ook wat informatie over de 16 lessen die ik per jaar over kruidengeneeskunde geef. Er worden tijdens deze lessen tincturen gemaakt, zalf en vele andere kruidengebruiken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Opgeven voor deze middag kan via info@krachtstek.nl met vermelding ‘workshops 17 juli’.

 

 

Gegevens

Datum:
17 juli 2022
Tijd:
13:00 - 15:30