Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plasmatechnologie presentatie | Quantum Units – VOL

26 maart 2023 @ 13:30 - 16:30

Een hele bijzondere presentatie, die aansluit bij de tijd waarin we nu leven.
Dit onderwerp heeft te maken met een krachtig energieveld, waarmee je alles in balans kunt brengen. Het  zijn veel nieuwe termen die je in onderstaande informatie tegenkomt, maar Ilonka van den Ancker en Timo Boudewijn kunnen dit met de presentatie allemaal in Jip en Janneke taal uitleggen. Het is een 3 uur durende lezing, vandaar dat het weer op een zondagmiddag is gepland. Meer info en reviews vind je op quantum-units.nl.
 

Plasmatechnologie Presentatie: In deze Presentatie  maak je kennis met de fantastische mogelijkheden van Plasma technologie volgens Keshe. Plasmatechnologie is de techniek van de toekomst omdat het met de bouwstenen van het universum werkt. Hierdoor kun je alles bij de bron aanpakken en veranderen. Plasma technologie werkt met GaNS en dat is letterlijk gematerialiseerde energie. GaNS staat voor gas in nano staat. Dit is een vaste poederachtige substantie die een enorm krachtig energieveld heeft en het werkt met de basisbouwstenen van het leven: koolstof, waterstof, stikstof en zuurstof.  Doordat je met de bouwstenen van het universum werkt en alles dat we kennen uit die bouwstenen is opgebouwd ben je letterlijk in de keuken van het universum bezig. Je kunt dus ALLES hiermee maken en aanpassen, veranderen, en iets nieuws maken. Met de GaNS kun je het zelfgenezend vermogen optimaliseren zodat je van alle ziekten kunt herstellen. Je kunt goedkoper autorijden, een medbed maken,  goedkoper tot gratis energie gebruiken,  vervuilde grond en water reinigen Planten en gewassen versterken, parasietvrij maken en opbrengst verhogen en veel meer . Wil je hier meer over weten? In deze presentatie vertel ik je er alles over.

  • Je leert wat plasma technologie is
  • Wie is Merhan Keshe en de Keshe foundation
  • Wat kan plasma en Gans voor je betekenen?
  • De mogelijkheden met Gans.
  • Uitleg hoe je de Cup of Life gans maakt
  • We nemen extra Cup of life reactors en andere benodigdheden mee voor verkoop. Dit is enkel CASH verkoop!

Datum: Zondag 26 maart  2023. inloop vanaf 13:00 uur en start 13:30 uur tot 17:00 uur..

Plaats: Krachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum.                                                                                                                                                  

Kosten: €25 entree,  inclusief koffie/thee. Graag contant en gepast betalen. Extra cash-geld meenemen als je een en ander wil kopen.  

Parkeren kan op het terrein van de Krachtstek zelf, ook achter het gebouw. In totaal zijn hier 16 plekken beschikbaar. Parkeren kan ook langs de weg of bij het stationnetje van de stoomtrein op de Spoorstraat. Daarvandaan is het 3 minuutjes lopen. Tevens is er een bushalte op enkele meters van het terrein, bus nr 133, bushalte Oosteinderweg.

Aanmelden via onderstaande link, je ontvangt dan na de aanmelding een bevestigingsmail. Aanmelding is niet vrijblijvend, we rekenen dan op je komst. 

https://forms.gle/6ajyB8vLuE4jpZVx6

We hopen je/jullie weer te zien op deze interessante middag!

Hartelijke groet namens Stichting Gezond Verstand,

Marry Mol, telef. 06 3007 9994                     Ria van der Gragt, tel. 06 1351 8793

P.s. Degene die de lezing erg graag wil bijwonen, maar de hoogte van het entreebedrag dat weerhoudt, kan contact opnemen met Ria of Marry.

Gegevens

Datum:
26 maart 2023
Tijd:
13:30 - 16:30