Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Stef Freriks

18 december 2023 @ 19:30 - 22:00

Stef Freriks, schrijver van “De Kracht van Bewustzijn” en maker van de gratis meditatieserie “De Nieuwe Wereld”, realiseerde zich als kind al, dat situaties en ervaringen op een bijzondere wijze door hem werden beleefd. Hij ontwikkelde zijn gaven en kennis en gebruikte dit later om de omgeving waarin mensen en dieren zich bewegen, te onderzoeken en te begrijpen. Sinds 1995 geeft hij inspirerende lezingen, persoonlijke readings, maar ook bedrijfsconsulten, cursussen en trainingen, hierin werkt hij het liefst met voorbeelden uit de praktijk, waarbij hij toegankelijke informatie geeft vanuit een overstijgende zienswijze.

 

“hoe energie jou kan beïnvloeden en (nog belangrijker) hoe jij energie kunt beïnvloeden. Het is een krachtig besef dat je zelf invloed hebt op de energie om je heen. En je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor een betere leef- en werkomgeving. Alles is namelijk energie en bij te sturen.”

 

Door zijn agrarisch achtergrond vindt Stef veel gehoor in de landbouwsector. Hij geeft met succes cursussen aan landbouwers waarin onderwerpen voorkomen als stresslagen, bodemuitstraling, bodembiologie met als resultaat dat je meer “feeling” met je bedrijf en omgeving krijgt en jezelf ook persoonlijk (verder) ontwikkelt. Dit alles vanuit een oogpunt van energie, die je kunt voelen, ervaren en beïnvloeden. Met behulp van praktische opdrachten en testresultaten van onderzoeken gedaan bij deelnemende landbouwbedrijven, is in de jaren een interessante verzameling informatie vergaard die de verdere basis is voor nieuw onderzoek en ook besproken wordt tijdens zijn lezingen.

 

ONDERWERPEN

 

Op maandag 18 december 2023 zal Stef Freriks een interactieve lezing geven en veel verschillende onderwerpen bespreken, waaronder:

  • Hoe communiceren we met alles om ons heen?
  • Kunnen we met gedachtenkracht ons zelf gezond houden?
  • Het denken in systemen

Het is interactief, omdat deelnemers zelf vragen kunnen stellen en onderwerpen kunnen inbrengen. De groepsdynamiek levert regelmatig verrassende ontwikkelingen op voor alle aanwezigen.

 

“Deze avond voelt als een sleutel, een diamant die ik heb gekregen voor de rest van mijn leven. Een ommekeer, misschien wel een nieuw begin. Deze man leeft zoals ik diep van binnen weet dat ik ook mag leven. Het heeft me aangeraakt, gegrepen.” (anonieme deelnemer van een lezing).

 

Het denken in systemen is een onderwerp dat ook op de lijst staat: het gaat om een manier van denken die de fysieke vorm van een object of persoon loslaat en een grotere eenheid hanteert. Omdat alles met elkaar is verbonden zijn er systemen die op elkaar invloed uitoefenen en elkaar ondersteunen of waar spanningen ontstaan. Als je door emotionele ballast op te ruimen meer rust in je totale systeem kunt leggen heeft dat ook in je directe omgeving een positief effect.

 

Hoe dan ook zal het een boeiende avond worden waarin je veel kunt ervaren en meemaken, kunt uitwisselen met andere geïnteresseerden, en kunt leren van alles wat Stef vanuit liefde en aandacht ten gehore zal brengen.

 

 

In Krachtstek, Oosteinderweg 24, 1687 AC Wognum

19:30 – 22:00 (met uitloop naar 22:30 uur)
Inloop vanaf 19:00
Entree is inclusief een kopje koffie of thee.

 

BETALING

We geven er de voorkeur aan dat je je deelname vooraf online betaalt via onze webshop, dan hebben we ook geen oponthoud bij de entree. Maar wil je contant betalen, dan kan je bij de webshop-kassa kiezen voor ‘Contant betalen’.

Klik hier om je aan te melden

 

ÉÉN EURO TICKET

We willen graag mensen met een kleine portemonnaie, die geen volledig ticket voor de lezing kunnen kopen, een 1 euro ticket aanbieden zodat ze er tòch bij kunnen zijn. We ontvangen hiervoor graag een e-mail verzoek op shop@steffreriks.nl. We hebben ongeveer 5 één-euro-tickets beschikbaar.

 

BEREIKBAARHEID

Er zijn enkele parkeerplekken op het terrein, een gedeelte achter het pand. Parkeren kan ook op de parkeervakken langs de weg of bij het stationnetje van de stoomtrein op de Spoorstraat. Daarvandaan is het 3 minuutjes lopen. Tevens is er een bushalte op enkele meters van het terrein, bus nr 133, bushalte Oosteinderweg.

 

Klik hier om je aan te melden

 
 

Gegevens

Datum:
18 december 2023
Tijd:
19:30 - 22:00