Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Hans Kamperman – VOL – deze lezing wordt herhaald op 4 november

8 oktober 2023 @ 13:00 - 16:30

Deze middag is er een lezing van Hans Kamperman.

Hans Kamperman is jarenlang geweerd van sociale media. De reden: hij lijkt een bedreiging te zijn voor de huidige industrieën. Zo heeft hij veel kennis van vrije energie, of wat hennep kan betekenen voor de aarde en de mens. Ook werkt Hans met Heilige Geometrie welke een zeer goede werking heeft op mens en natuur. Hans heeft een piramide over zijn groentetuin gezet met verbluffende groei van de planten. 

Ook heeft Hans veel kennis wat betreft “alternatieve” vormen van heling. Hij is veelzijdig en altijd met ontwikkeling in gedachten. Hans is na een podcast met Steven Walker en René ineens mega onder de aandacht gekomen. Nu wordt hij overal in het land uitgenodigd. De eerste lezing na de podcast was een regelrechte hit. Met 200 mensen in de zaal, na jaren onder de radar te zijn geweest, heeft hij nu een welverdiend succes. Het is absoluut de moeite waard om naar de lezing te komen. Inspirerend en enthousiast over mens en natuur en de velen ongekende mogelijkheden tussen en voor beiden. 

Hierbij voeg ik een bijlage toe die u uit kan printen en bij u dragen of onder een glas water o.i.d. kan leggen. Het symbool is gepatenteerd en mag niet verkocht worden. Er zijn mooie bevindingen bij het dragen van dit kosmische symbool. Zo kunt u het voor uzelf uit proberen. Hans neemt de kant en klaar metalen plaatjes, met de symbolen erop, mee die u kunt aanschaffen voor €15 per stuk. 

Ook adviseert hij dat het een goed idee is om de Hak op de Tak te kijken, mits u daar tijd voor heeft. Omdat u op de lezing zoveel informatie krijgt, en anders zoveel wil schrijven, is het aan te raden om of de podcast te bekijken of de hieronder bijgevoegde documenten door te lezen. Dan bent u in ieder geval voorbereid!  

 

Hak op de Tak : https://www.bitchute.com/video/H82RN3YBwaPN/ 

Energie : https://docdro.id/jq8rpjU 

Elektro&Magnetocultuur: https://docdro.id/EyiHDIW 

Hennep: http://www.docdroid.net/FkdygdM 

 

Wij ontmoeten u graag op zondag 8 oktober. 

Start lezing 13u – inloop vanaf 12.30 uur. Het duurt ongeveer tot 16.30 uur.

Locatie Oosteinderweg 24 in Wognum.

Onderwerp voor de pauze – Hennep en energie. 

Onderwerp na de pauze – Elektro en Magnetocultuur. 

De kosten bedragen € 20,00 p.p. Graag contant betalen, pinnen is niet mogelijk.

 

Je kan vast een en ander lezen over zijn werk op https://solutionshealingearth.com/

Meer info en aanmelden kan via Ineke Kaptein inekekaptein@outlook.com

Gegevens

Datum:
8 oktober 2023
Tijd:
13:00 - 16:30