Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Zoektocht naar de waarheid / werkelijkheid

14 juni 2023 @ 19:30 - 22:00

We hebben weer een nieuwe lezing kunnen organiseren. Een wel een hele bijzondere: Janneke Monshouer komt naar de Krachtstek!
 
De titel van de lezing is : Zoektocht naar de waarheid / werkelijkheid
 
Janneke Monshouwer, bekend van de Ander Nieuws-boeken, lezingen en berichten is onderzoeksjournalist en lid van de VVJ Vereniging van Vrije Journalisten. Ze werkte bijna 40 jaar voor de Nederlandse publieke televisie (NOS en omroepen), waar ze begon als productie medewerkster bij het NOS Journaal. Via vakopleidingen groeide ze uit tot documentaire-maakster/producent, TV-programmamaakster en onderzoekster (research). Zij bleef 25 jaar ‘invallen’ bij het NOS Journaal tijdens drukte en calamiteiten.
 
Naast het drukke TV-werk nam ze de rust en verdiepte ze zich (haar hele leven al) in spiritualiteit, ook praktisch: in geestelijke en lichamelijke gezondheid en leven in harmonie met de natuur.                        
In 1979 studeerde ze af als spiritueel / psychologisch kunstzinnig therapeut. 
Via visioenen en dromen begon ze in 1987 een zoektocht naar wat er in haar prilste jeugd met haar was gebeurd. En hoe kunnen we trauma’s genezen? Dit is een ‘weg naar zelfkennis’. Deze weg bracht haar in 2010 naar het uitzoeken van onze collectieve geschiedenis en het nieuws en trauma’s van de mensheid. Dit alles is van belang om te weten in deze overgangstijd naar een hogere menselijke beschaving. Janneke vertelt in deze lezing over haar ‘eigen weg’ naar zelfkennis en kennis van de wereld.   
Kijk voor meer informatie op https://andernieuws.eu 
Datum lezing: woensdagavond 14 juni.
Inloop van 19.00-19.25 uur, start lezing 19.30 uur.
Kosten € 20,- (koffie/thee inbegrepen). Alleen contant betalen mogelijk, graag gepast betalen. Als de hoogte van het bedrag u weerhoudt te komen, neem dan even contact met ons op!
Plaats: De Krachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum. Parkeren naast en achter gebouw (niet op het pad rechts van het gebouw)!
Er kan ook gebruikgemaakt worden van het parkeerterrein van de Stoomtram aan de overkant.
Graag voor 5 juni aanmelden via deze link: https://forms.gle/jG94ACU73EPtvn94A
We reserveren dan een plek voor u. De aanmelding is niet vrijblijvend, er zijn voor ons kosten aan verbonden, we rekenen dus op uw komst!
Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail.
Wacht niet te lang met aanmelden! Dit bericht wordt in meerdere groepen uitgezet en vol is vol!

Wij zien u graag de 14e juni,

Hartelijke groet,
Marry Mol, tel. 06-3007 9994
Ria van der Gragt, tel. 06-13518793

Gegevens

Datum:
14 juni 2023
Tijd:
19:30 - 22:00