Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Hayo Bol: een realistische kijk op ziekte en gezondheid – Stichting Gezond Verstand

16 november 2022 @ 20:00 - 22:00

Bij deze weer een interessante lezing van de Gezond Verstand Groep.

We zitten alweer in herfstsferen en de winter komt er aan. Het is ook weer tijd voor een nieuwe lezing en we hebben hiervoor Dhr. Hayo Bol uitgenodigd. Hayo Bol is geneeskundig practioner en lifecoach (www.hayobol.nl).

Hij heeft eerder ook lezingen gegeven in Zwaagdijk met de GezondVerstand Avonden. Zijn nieuwste lezing heeft het toepasselijke onderwerp: “Gezond de winter door”.

Hayo’s korte omschrijving van de lezing :

GEZOND DE WINTER DOOR; een realistische kijk op ziekte en gezondheid

Met de winter voor de deur en de dreiging van crisis en tekorten, is de noodzaak om goed voor jezelf te zorgen steeds groter. Controle hebben over je gezondheid en daar kennis over hebben draagt bij aan een gelukkiger leven.

Ik geef je mijn visie op de oorzaak van ziekte en wat je eraan kunt doen. Aangezien ik een man van de praktijk ben, geef ik oplossingen die voor iedereen in principe te doen zijn.

Je kunt zelf heel veel doen en nee, daarvoor hoef je echt geen monnikenbestaan te leiden. Aan orde komen de volgende onderwerpen:

—  Fysiek ongemak en pijn—  Mentale problemen—  EMF en overgevoeligheden—  Vervuiling—  Voedsel versus vulling—  Drinkwater—  Bioresonantie—  Voor jezelf zorgen zonder dokter te hoeven zijn

 

Neem pen en papier mee om op basis van de tips die je hoort je eigen plan te trekken. Hiermee kun je direct aan de slag om je gezondheid te verbeteren.

Laten we van deze wereld een plezierige plek maken waarin het goed toeven is met elkaar door allereerst goed voor jezelf te zorgen, zodat jij ook anderen vooruit kunt helpen.

Datum: Woensdag 16 november.

Locatie: Kachtstek, Oosteinderweg 24 Wognum. Parkeren is gratis en kan ook achter op het terrein, hiervoor om het gebouw heen rijden.

Tijd: Inloop 19.30 uur, start 20.00 uur.

Kosten: € 10,-, graag contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Koffie en thee is inbegrepen.

Aanmelden: alleen via onderstaande link. Je kunt voor de optie “Kopie” kiezen, dan krijg je de aanmelding in je mail. Kun je onverhoopt niet, dan graag via dit aanmeldformulier afmelden. Voor ons is het heel belangrijk te weten hoeveel personen er komen i.v.m. reserveren van de ruimte.

Link: https://forms.gle/gDtRrFEbfohdmoAV7

Het belooft een interessante avond te worden, wij hopen je weer te zien!

Hartelijke groet,

Marry Mol(o6 – 30 07 99 94)

Ria van der Gragt (06 – 13 51 87 93).

Gegevens

Datum:
16 november 2022
Tijd:
20:00 - 22:00