Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Eenvoudig Leven – Nynke Valk

17 januari @ 19:30

In het nieuwe jaar zijn we meestal vol goede voornemens om een aantal zaken in het nieuwe jaar anders aan te pakken.

Met o.a. dat in het achterhoofd is Nynke Valk uitgenodigd.

Nynke is zzp’er. Het motto van haar bedrijf is eenvoudig leven.

Er zijn veel dingen die ons leven ingewikkeld maken: relaties, werk, zaken die moeten, maatschappelijke problemen en niet te vergeten emoties.

Het zijn vaak dingen waar we geen grip op lijken te hebben, maar Nynke laat je zien hoe je dat kunt veranderen. Deze avond gaan we op een

actieve manier met de principes van eenvoudig leven aan de slag.

Nynke is met name geïnspireerd en gevormd door het boeddhistische gedachtengoed; sinds 1981 is dit de leidraad van haar leven. Van 1986 tot 2006

werkte zij voor de boeddhistische organisatie Rigpa, als office-manager, trainer van instructeurs in opleiding en als Hoofd Studie en Beoefening.

Van 2006-2009 heeft zij in Zuid-Frankrijk een drie-jarige fulltime retraite onder leiding van Sogyal Rinpoche gevolgd. Dit was voor haar een hele bijzondere

 en intense tijd, waarna haar leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Deze ervaring gaf haar moed en inspiratie om een eigen praktijk te starten en als coach

en trainer aan het werk te gaan. Via de Heldere Spiegel geeft zij op het gebied van de menselijke geest haar gedachtengoed door.

Onlangs verscheen bij de uitgeverij Trophonios de Eenvoudig Leven Agenda 2024, samengesteld door Nynke (zie bij https://dehelderespiegel.nl/eenvoudig-leven-agenda-2024/). Deze agenda heeft een ingebouwde methodiek om focus te houden op de dingen die er echt toe doen. Tip voor de mensen die nog een agenda/kalender willen aanschaffen!

(Vanavond verkrijgbaar voor € 20,-, alleen contant).

Datum lezing:  Woensdag 17 januari 2024.

Entree:            €15,- Koffie/thee inbegrepen.

Aanvangstijd:  Inloop 19.00-19.25 uur, start lezing 19.30 uur.

Locatie:           De Krachtstek, Oosteinderweg 24 Wognum. Er zijn enkele parkeerplekken naast en achter het pand. Parkeren kan ook langs de weg of bij het stationnetje van de stoomtrein op de Spoorstraat. Daar vandaan is het 5 minuten lopen. Tevens is er een bushalte op enkele meters van de Krachtstek, busnr. 133, bushalte Oosteinderweg.

Aanmelden:    Kan alleen via onderstaande link. Als het goed is krijgt u daarna een bevestigingsmail. Gebeurt dit niet, dan kunt u mailen met de vraag of u op de lijst staat. Graag per mail afmelden als u onverwachts verhinderd bent. Aanmelden is niet vrijblijvend, wij rekenen dan op uw komst en het entreebedrag. Heeft u zich niet afgemeld, dan kunnen wij geen mensen die op de reservelijst staan uitnodigen. Wij sturen u dan een nota met het entreebedrag als kosten.

Link:                 https://forms.gle/XCGcjswk4n5kSxpo9 

Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond 2024 met inspirerende lezingen!

Graag tot ziens,

Hartelijke groet

Ria van der Gragt (tel. 06 13518793) en

Marry Mol (tel. 06 30079994).

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
19:30