Nathalie van Haasteren

In het dagelijks leven is onze aandacht vaak ergens anders; bij een herinnering, dagdromen of dingen die nog moeten gebeuren. Het moment zelf gaat dan aan je voorbij. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser. De geest wordt rustiger, je kunt je beter concentreren en makkelijker ontspannen. Tijdens een 8-weekse mindfulness training leer je vaardigheden die heel praktisch toepasbaar zijn. Meer details over de training en over mij vind je op mijn site.

Klik hier voor haar website

Sandra Houwertjes

Hoi, ik ben Sandra Houwertjes.

Ben je opzoek naar creatieve bezigheden? Ik bied diverse technieken van tekenen en schilderen aan via een cursus basistekenen (holistisch tekenen) en workshops. Je hoeft niet te kunnen tekenen, de les is bedoeld om creatief bezig te zijn, te ontspannen en eventueel inzichten te krijgen. Ook wordt er tekenen en schilderen voor kinderen aangeboden. Als je dieper de tekentaal in wilt gaan of meer wilt weten over wat tekentaal voor jou kan betekenen, maak dan een persoonlijke afspraak.

Klik hier voor haar website

Yvette Schuit

Mijn naam is Yvette Schuit en ik geef yoga lessen. De lessen zullen op dinsdag morgen zijn.

Het zijn twee verschillende lessen met als basis Kundalini yoga en Do-in yoga. Voor iedereen zijn deze lessen toegankelijk.

Yoga is om krachtiger te zijn, lekker in je lijf te zijn, te herstellen, beter te bewegen en te ademen en om tijd voor jezelf te nemen en jouw gezondheid.