Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijze Vrouwen Cirkel

20 mei 2023 @ 20:00 - 22:30

Op zaterdag 20 mei in de Krachtstek in Wognum wordt de eerste Wijze Vrouwen Cirkel gehouden.

Wij komen samen in een kleine groep van max. 12 vrouwen en maken ruimte voor wat er echt leeft. Vrouwen vragen me vaak, wat is dat – een vrouwencirkel? en heel eerlijk, ik kan daar geen eenduidig antwoord op geven, net als het werk dat ik faciliteer.

Wat ik er wel over kan zeggen is dat een vrouwencirkel een veilige, warme plek is waarin wij samenkomen als vrouwen! Waar je kan ontspannen, verzachten, dieper zakken en opladen.

Bij jezelf en met jezelf zijn zonder maskers. Ruimte maken voor wat er leeft. Soms zijn we stil, soms dansen we, soms knuffelen wij, soms lachen we, huilen we, schreeuwen we, schrijven we. Het hart openen en voelen wat er gevoeld mag worden. Soms doen we ademhalingsoefeningen, soms stem oefeningen, soms schrijven we, soms steken we kaarsen aan en trekken we kaartjes. Zingen, bidden en zijn.

Voorheen heb ik de Wide Vrouwenreis en Flow Magic aangeboden als groepstraject gegeven. Dit duurde een tiental weken om diep in Zelf te zakken en tools aan te reiken voor het dagelijks leven. Het gaat erom dat je jezelf op nummer één zet vooral in het hectische leven vandaag de dag. Er is weinig ruimte om op te laden en we gunnen onszelf vaak om even een rustmoment te pakken. Even een moment om je eigen gevoelens te voelen en ruimte te maken. Ruimte te maken om te verzachten en te voelen. En ruimte te bieden voor wat er leeft in andere vrouwen, samen met elkaar. Juist omdat de kracht van het verhaal zo ontzettend helend is voor de vertelster en de luisteraar.

We openen onszelf,
Luisteren met ons hart,
Wij zijn er voor onszelf,
Vanuit deze plek ontmoeten wij elkaar.

Een vrouwencirkel is fantastisch wanneer je verlangt om vanuit meer openheid, flow, zachtheid en verbinding te willen leven. Tijdens een vrouwencirkel gebeurt er altijd precies wat er nodig is.
Niets meer, niets minder. Precies goed.
Voel je welkom om aan te sluiten. Je plek is gereserveerd bij aanmelding via info@michelled.nl

Aanmelden is verplicht omdat je ook nog wat voorwerk toegestuurd krijgt na je aanmelding.

Start is om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur.

Wil je weten wie ik ben kijk dan op website:  www.michelled.nlinstagram: @michelledoet

LET OP! Ik houd ruimte voor je vanaf het moment dat je je aanmeldt, ik moet de ruimte huren en hier zijn kosten aan verbonden. Ik bereid mij voor vanaf het moment van aanmelding. Wanneer je je binnen 24 uur afmeldt, breng ik € 15 euro in rekening voor de gemaakte kosten en energetische ruimte.

Gegevens

Datum:
20 mei 2023
Tijd:
20:00 - 22:30