Verwen arrangement 2 juli

Verwenarrangement Werkstek Wognum 
 Zaterdag 2 juli 2022 
 We willen jou graag uitnodigen voor ons verwenarrangement op zaterdag 2 juli!We ontvangen je om 9.30 uur met een lekker kopje koffie of thee en gaan dan om 9.45 uur van start met het programma.Dit bestaat uit 3 activiteiten welke je zelf vooraf aan ons doorgeeft.
Je kiest 1 individuele en 2 groepsactiviteiten OF de 3 groepsactiviteiten.Rond 12.30 uur zullen we de activiteiten afronden.
Om de ervaring helemaal compleet te maken kun je nagenieten onder het genot van een heerlijke high tea.
Deze high tea van ’t Keiroosje is samengesteld obv vegan producten.Voor de individuele activiteiten is er keuze uit 3 behandelingen en hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus geef je zsm op en laat je voorkeur weten voor de activiteiten. 
  Individuele activiteiten:1. Ontspanningsmassage:
Wil je je ontdoen van alle stress? Jezelf mentaal en fysiek in balans brengen? Of gewoon even relaxen? Kom tot rust dankzij een ontspannende massage. Zo hervind je lichaam zijn evenwicht en kom je in connectie met je lichaam en geest.2. Hoofdhuidmassage of haarversterker behandeling:
Kies voor een heerlijke hoofdhuidmassage of behandeling om de kracht en elasticiteit van het haar te versterken. Dit wordt gedaan met producten van Insight.
Het haar wordt na de behandeling gewassen en desgewenst gedroogd.3. Reiki behandeling:
Reiki is een oosterse vorm van handoplegging waarbij er gewerkt wordt met energieën om jouw zelfhelend vermogen te stimuleren en eventuele blokkades op te heffen, zodat de energie in je lichaam weer vrij kan stromen. Dit zorgt ervoor dat je meer rust ervaart, open gaat staan voor nieuwe inzichten en je meer in je kracht gaat staan.
Groepsactiviteiten:
1. Zwemmen:
Heerlijk zwemmen in 30 graden magnesium zwembadwater. Het aanwezige magnesium chloride verzacht en reinigt de huid. Ook kunnen de mineralen bij eczeem, psoriasis, acne en andere huidproblemen verlichting brengen. tevens desinfecteert het zwembad op een natuurlijke manier. Ook ontstaat een therapeutische meerwaarde, doordat het magnesium door de huid kan worden opgenomen.2. Drumcirkel:
Wat is er leuker en fijner dan vanuit een gevoel van gelijkwaardigheid met een groep mensen samen te gaan trommelen, muziek te maken? Trommelen op een (sjamanen)drum is enorm verbindend. De energie van de trommel kent de weg naar binnen naar je hart en je ziel. (Als je een eigen drum hebt, neem hem vooral mee, anders kun je er een van mij gebruiken)3. Mindfulness:
Ervaar wat de kracht is van aandacht.
Mindfulnesstrainer Nathalie van Haasteren neemt je mee en begeleid je tijdens deze mindfulness sessie om te oefenen met het aanwezig zijn in het hier en nu. Deze sessie is geschikt voor iedereen.
Daar waar je aandacht is daar ben je!   
   We kunnen je deze dag aanbieden voor € 74,95 per persoon.
(3 activiteiten en een heerlijke high tea)We zien er heel erg naar uit je te ontmoeten en een fijne ochtend te bezorgen.Mogen we jou zaterdag 2 juli ontvangen?Stuur je naam en telefoonnummer naar werkstekwognum@gmail.com en laat weten aan welke 3 activiteiten jij wilt deelnemen.Mocht je nog vragen hebben over het programma laat je het ons dan weten?  
  
Vriendelijke groeten,Suzanne, Mariëtte, Lorena, Anouschka, Yvonne en NathalieWerkstek Wognum
Oosteinderweg 24
1687 AC Wognum

Aanbevolen artikelen