Nathalie van Haasteren

In het dagelijks leven is onze aandacht vaak ergens anders; bij een herinnering, dagdromen of dingen die nog moeten gebeuren. Het moment zelf gaat dan aan je voorbij. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser. De geest wordt rustiger, je kunt je beter concentreren en makkelijker ontspannen. Tijdens een 8-weekse mindfulness training leer je vaardigheden die heel praktisch toepasbaar zijn. Meer details over de training en over mij vind je op mijn site.

Klik hier voor haar website

Josanne Bruyne

Moeder enzo is een speciaal platform voor moeders (en door moeders) op het gebied van Lgbtq. Een plek waar je als ouder begrepen en ondersteund wordt en waar je kind gelijkgestemden kan vinden. Er zijn gratis ondersteuningsavonden voor ouders en kinderen, en er zijn ontmoetingsavonden voor jongeren onderling. Het ondersteuningsprogramma ‘Anders zorgen‘ is ontwikkeld voor ouders met een kind dat zich anders voelt.

Klik hier voor haar website


Mieke Boots

Mieke Boots – Inner Power Circle


Ik help hoogbewuste, vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen die al een tijdje in hun comfortzone rondhangen en toe zijn aan hun volgende stap – hun Zielsmissie – zodat zij hun volle potentie gaan benutten en hun DROOMbusiness kunnen creëren of DROOMbaan kunnen manifesteren.

Klik hier voor haar websiteEllie Knol

Ellie Knol : Being Authentic Coach

“Authentiek en Vrij zijn” Hoe fantastisch zou dit voelen ? Geen spanning meer voelen om wie je denkt te moeten zijn! Maar ontspannen kunnen zijn wie je werkelijk bent. Deze methode biedt jou de kans om hier naar toe te werken om door je belemmerende blokkades heen te gaan. Gewoon door te ontspannen en “JA” te zeggen tegen jouw authentieke leven. Voel je Welkom: Uit je hoofd naar je Hart; Uit je angst naar je Kracht. Liefs Ellie

Klik hier voor haar website

Sandra Houwertjes

Hoi, ik ben Sandra Houwertjes.

Ben je opzoek naar creatieve bezigheden? Ik bied diverse technieken van tekenen en schilderen aan via een cursus basistekenen (holistisch tekenen) en workshops. Je hoeft niet te kunnen tekenen, de les is bedoeld om creatief bezig te zijn, te ontspannen en eventueel inzichten te krijgen. Ook wordt er tekenen en schilderen voor kinderen aangeboden. Als je dieper de tekentaal in wilt gaan of meer wilt weten over wat tekentaal voor jou kan betekenen, maak dan een persoonlijke afspraak.

Klik hier voor haar website